Zvanični ACL Europe Pro Kornhol Set 120x60 - Kornhol Srbija

Juče su zvanično stigle prve takmičarske i profesionalne kornhol table u Srbiju. Na kornhol susretu u Beogradu imali smo priliku da isprobamo nove table, a svi koji žele da treniraju i igraju kornhol na takmičarskom nivou sada će imati priliku za to. Uz profesionalne kornhol vrećice, kompletirana je oprema za dostizanje najviših nivoa u kornholu.

Najveći značaj ove novine je u tome što će igrači sada moći da se pripremaju za učestvovanje na otvorenim domaćim i međunarodnim susretima i takmičenjima koristeći najprofesionalniju opremu. Takmičarske (Comp) i profesionalne (Pro) table su urađene po najvišim standardima Američke kornhol lige (ACL) i Svetske kornhol organizacije (WCO).

Ove sezone je planirano da se održe i prve kornhol lige u Srbiji na kojima će se koristiti takmičarske table.

Prva takmičarska kornhol tabla stigla u Srbiju - Kornhol Srbija

Takmičarska kornhol tabla (ACL Comp) – Kornhol Srbija

Prva profesionalna kornhol tabla stigla u Srbiju - Kornhol Srbija

Profesionalna kornhol tabla (ACL Pro)

U Srbiji je trenutno moguće učiti i vežbati kornhol na dve lokacije na kojima se mogu iznajmiti termini na sat. Jedna je u Beogradu u Sportskoj hali Slodes, a druga u Novom Sadu u Sportsko-rekreativnom centru Partizan Petrovaradin. Pored toga, na istim lokacijama organizuju se i otvoreni kornhol susreti u kojima može da učestvuje svako ko želi da proba ili trenira ovaj sport.

Podeli: